ATA Personenalarmering

  • 24 uurs bereikbaarheid

  • Vriendelijke professionals op de zorgcentrale

  • Juiste hulp bij alarmering

  • Keuze voor sociale of professionele hulp

  • Ruim 25 jaar expertise in persoonlijke veiligheid

Nieuws

Het verhaal van Micha over sociale monitoring

10/03/2021
Sinds kort loopt er een bijzonder proefproject bij ATA Personenalarmering: een proef met sociale monitoring. Kort gezegd is het een test om het welzijn van mensen op afstand te volgen. Het doel daa...

Personenalarmering en mobiele alarmering in heel Nederland

Stichting ATA biedt personenalarmering voor binnenshuis, maar ook mobiele alarmering met een persoonsalarm voor buiten. Mocht er iets gebeuren, zoals een val, plotseling onwel worden, een inbraak of brand, dan is met één druk op de knop hulp nabij. U krijgt direct contact met de zorgcentrale van ATA, die schakelt snel de juiste hulp in, waar dan ook in Nederland. Bij noodgevallen de hulpdiensten en in andere gevallen uw mantelzorger, uw thuiszorgorganisatie en in Amsterdam onze alarmopvolging.

Jarenlange ervaring in personenalarmering

In 1988 begonnen als Alarmering Thuiszorg Amsterdam, is ATA personenalarmering nu uitgegroeid tot een landelijke stichting met leden, voornamelijk ouderen, in heel Nederland die zijn aangesloten op onze zorgcentrale. Naast personenalarmering kunt u bij ATA ook terecht voor andere diensten, waarbij u ook kunt rekenen op 24 uur bereikbaarheid, zeven dagen per week.

Aanvragen van een persoonsalarm

Wanneer u besluit een persoonsalarm in huis te halen of mobiele alarmering aan te schaffen, neem dan contact op met onze klantenservice of meld u aan via onze website. Een monteur Veilig Wonen maakt met u een afspraak om het alarmapparaat te installeren en aan te sluiten. Heeft u hierover vragen of wilt u een persoonlijk advies, neem gerust contact op met onze klantenservice.