Werken bij ATA

Werken bij ATA

Bekijk snel het aanbod aan vacatures

Wij staan dacht en nacht klaar voor onze klanten

Zorgcentralisten, medewerkers die langsgaan bij onze klanten, de technische dienst; dag en nacht staan we klaar voor onze klanten. Zo bieden we ze een veilige, zelfstandige omgeving en werken we samen aan een samenleving waarin iedereen van betekenis is. Wil jij onderdeel worden van deze grote familie? Kijk dan snel bij onze vacatures!

ATA ondersteunt ouderen die langer zelfstandig en veilig thuis willen wonen. We zijn gespecialiseerd in hulpverlening voor acute en onplanbare zorgvragen voor mensen met een hulpvraag of een beperking. Onze kernactiviteit is personenalarmering.

ATA en de ZorgCentrale.nl zijn onderdeel van Incluzio en  werken intensief samen, om op de markt van zorg en welzijn maximale toegevoegde waarde te bieden voor individuele klanten en zorgorganisaties. Wij werken landelijk, hebben een eigen professionele meldkamer (24/7), eigen hulpverleners en een technische dienst die voor onze klanten klaar staan.

Bij Incluzio krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om samen met wijkbewoners te werken aan een betere buurt. Incluzio is integraal actief in de zorg, de dienstverlening en het sociale domein. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daarbij helpen we de mensen voor wie dat niet vanzelf gaat.

Direct naar de vacatures van ATA Personenalarmering? Klik dan hier.

Meer informatie over werken bij Incluzio en al onze vacatures vind je terug op www.werkenbijincluzio.nl