Persoonsalarm

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar persoonsalarm? Dan heeft ATA wat u zoekt. Onze organisatie is specialist op het gebied van personenalarmering en heeft als missie om zoveel mogelijk ouderen en andere hulpbehoevenden zolang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te laten wonen. Wij hebben zodoende al meer dan 40.000 klanten in Nederland geholpen.

Zowel binnen als buiten kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Zo kunt u vallen of onwel worden. Voor binnen hebben wij twee verschillende producten om alarm te kunnen slaan:

  • Een alarmknop;
  • Een alarmapparaat.

Het alarmapparaat verzorgt de communicatie met de zorgcentrale. Deze werkt via een vaste telefoonlijn, een internetverbinding of een mobiele telefoon. Zodra u op de alarmknop drukt, wordt via het alarmapparaat verbinding gemaakt met onzezorgcentrale. Hier staan onze medewerkers 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om te helpen in noodsituaties. Bent u verder van huis dan werkt deze alarmknop niet meer, omdat er geen verbinding is via het alarmapparaat. Daarom heeft u buiten een ander apparaat nodig. Hiervoor hebben wij een mobiel alarmeringsapparaat.

Dit mobiel alarmeringsapparaat kan doorgeschakeld worden naar onze alarmcentrale, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te laten doorschakelen naar een bekende van u. Neem voor meer informatie over mobiele alarmering contact op met onze klantenservice.

Een persoonsalarm bestellen

Weet u zeker dat u een persoonsalarm wilt van ATA? Bestel deze dan via ons bestelformulier of via de klantenservice. Deze is te bereiken via 020 592 31 31. Dan heeft u straks een zeer goed persoonsalarm van ATA voor zowel binnen- als buitenshuis.