Peter de Visser is zorgmanager van 2019

23/04/2019
Delen via \a\a
Peter-de_visser_incluzio.jpg

Peter de Visser, algemeen directeur van Incluzio, is gekozen tot Zorgmanager van het Jaar 2019. De Visser heeft de bij de prijs behorende Zorgvisie Excellence Trofee in ontvangst genomen. Hij ontvangt de prijs omdat hij met het zorg- en welzijnsbedrijf Incluzio, waar ATA Personenalarmering ook onder valt, een nieuwe aanpak laat zien door meer verbindingen te maken tussen zorg, welzijn en andere disciplines. Vertrouwen in de professional staat bij hem voorop. Incluzio wil impact hebben op de samenleving en tegelijk een bescheiden rendement maken.

Jury over Peter de Visser: ondernemende manager

‘Peter de Visser is een ondernemende manager die denkt in mogelijkheden en hij is erg gericht op oplossingen en op resultaat. Met bestaande zorgaanbieders gaat hij respectvol om. Zijn managementstijl is enthousiasmerend en direct. In een complexe en soms chagrijnige omgeving ziet hij genoeg kansen om de zorg beter te maken’, aldus juryvoorzitter André Rouvoet. De uitreiking vond plaats bij IBO Qualified Business School in Leusden.

Gerelateerde berichten

Dochter komt langs bij vader die alarmering draagt
Artikel

Op de koffie bij een mantelzorger

‘Of ik mezelf mantelzorger vind? Ik vind het meer iets wat ik moet doen. Zij heeft...

02/09/2022
Klantverhalen
Dame van de zorgcentrale achter de computer
News

Samenwerking met Secuvita

ATA Personenalarmering en De ZorgCentrale gaan intensief samenwerken met Secuvita rond het beheer van zorgtechnologie. Deze...

02/09/2022
Personenalarmering -mantelzorger
Artikel

Personenalarmering geeft net dat beetje rust

Wat als uw dierbare steeds wat minder mobiel wordt of er is een andere vervelende situatie...

26/08/2022
Klantverhalen