Mobiele alarmering: Personenalarm voor buiten

ATA mobiele alarmering

Veilig en zelfstandig actief blijven, ook buitenshuis Erop uit trekken, voor een boodschap, een bezoek of een wandeling in het park. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk actief blijven buitenshuis. Mocht u, of iemand die u dierbaar is, zich toch onveilig voelen om alleen over straat te gaan dan kan mobiele alarmering een oplossing zijn.

Foto%20buitenalarmering%20uitsnede.jpg

Een veilig gevoel: 24 uur per dag, 7 dagen per week

In geval van nood, wanneer u gevallen bent op straat en er geen hulp aanwezig is, of wanneer u zich onveilig voelt, krijgt u met één druk op de alarmknop contact. U kiest zelf vooraf of u in geval van nood contact wilt met uw partner, familie of vrienden, of dat u contact wilt met een professionele medewerker van onze zorgcentrale. Mochten uw eigen contactpersonen niet bereikbaar zijn, dan krijgt u altijd contact met de zorgcentrale van ATA.

Hulp inschakelen

Bij het inschakelen van het alarm, krijgt u een spreek luister verbinding met uw eigen contactpersoon of met de zorgcentrale van ATA. Zij kunnen via een GPS verbinding precies zien op welke locatie u zich bevindt. Zij zorgen ervoor dat uw partner, familie of vrienden bij u kunnen komen voor hulp. Vraagt de situatie hierom, dan kunnen zij professionele hulpdiensten inschakelen.